notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Idén is itt a helyed – Gardenexpo

hirdetes

Idén is vár mindenkit a Gardenexpo!

Szélesi Ferenc

Jubileumi Gardenexpo Budapesten! Számos újdonság és érdekesség vár mindenkire a 10. Gardenexpo! Megismerheted a legújabb trendeket és még a sötétben világító növényekkel is megismerkedhetsz! Részletek a kép alatt!

Látogassatok el ti is az idei Gardenexpo-ra!

Idén immáron 10. alkalommal rendezik meg Budapesten a Gardenexpot, Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítását. Aki járt már itt valamelyik évben, tudja, hogy mennyi csoda vár mindenkit! Megtalálhatsz itt mindent, ami kert: meseszép kerti bútorok, grillek, medencék, kerti gépek, kerti szerszámok, árnyékolók és még napestig sorolhatnám, hogy mennyi mindent ismerhetsz meg. A jubileumi kiállításon ráadásul a komplett kertépítéstől az egész kicsiny terasz színesítéséig minden kerti kérdésre választ kaphatsz, mivel a legjobb hazai kertszakértők is ott lesznek az eseményen és mindenben segítenek neked!

Gardenexpo és az újdonságok

Idén is legelsőként a Gardenexpon ismerheted meg az év kerti trendjeit. Itt jelennek meg legelőször a 2016-os év legdivatosabb kerti bútorai és kertberendezései. 500 növényt tekinthettek meg ráadásul a Gardenexpon, ami önmagában véve nem egy nagy szám, viszont, ha hozzáteszem azt, hogy ezek a növények a sötétben világítanak, máris érdekesebb lesz a dolog! Ha még nem hallottatok volna a sötétben világító növényekről, akkor kattintsatok ide és ismerjétek meg őket! Azt még hozzáteszem, hogy világpremierről beszélhetünk, amikor a flAVATAR növények és a Gardenexpo szóba kerül, ugyanis itt fogják bemutatni a világon legelőször ezeket a csodákat!

hirdetes

hirdetes

Gardenexpo és a Húsvét

Ha még ez nem lenne elég, akkor elmondom azt is, hogy az idei Gardenexpo teljesen más lesz, mint az előző kilenc! Sokkal pompásabb orchidea bemutató várja majd a rajongókat az Orchidea Kiállításon, amely a Gardenexpo társrendezvénye. Természetesen a Gardenexpo-ra megváltott jeggyel látogatható az Orchidea Kiállítás is! Több mint 3000 orchidea vár mindenkit, ráadásul húsvéti köntösbe csomagolva!

Ráadásul harcba szállhatsz az értékes nyereményekért is, nincs más dolgod, mint a Gardenexpo hivatalos oldalán regisztrálni! Kattints ide és nyerd meg te az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy éppen az elektromos fűnyírót! 

Helyszín: Budapest Sportaréna 

Dátum: március 18-19-20.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mosás

Ahhoz, hogy ne legyenek fehér ruháid egy idő után színesek, színes ruháid pedig haloványak,... Tovább

Olajlámpás

Olajból, vízből, némi dekorációból és befőttesüvegből te is készíthetsz házilag... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY Épületek Feng Shui Lakásbemutatók Lakberendezési ötletek Növények