Igazi építészeti különlegesség az "Upside-Down" ház Szibériában!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Július 21. Péntek - Dániel
hirdetes
címkék: Épületek, Utazás

Ha nem látod, biztosan nem hiszed el: "fordított" ház Szibériában!

hirdetes
fordított ház

Voltál már valaha is olyan házban, amelyben minden fejjel lefelé van?

Nos, ha eddig nem is, Oroszországban, Szibériában most van rá lehetőséged, hogy testközelből is megcsodáld ezt a különleges építészeti gyöngyszemet, amely évről évre turisták ezreit vonzza magához.

Igen, ez a ház valóban létezik!

 

Ez a Krasnoyarszkban található elképesztő „felborult” ház első ránézésre nem tűnik túlságosan biztonságosnak, azonban ne aggódjunk egy percig sem, minden megfelelően van rögzítve benne. Mindez még a két emelet magasan található kocsifeljárón helyet foglaló autóra és a ház túloldalán található virágzó cseresznyefára is igaz.

hirdetes

 

Nyilván, ez nem a legkomfortosabb otthon, hiszen aligha tudnánk fejjel lefelé pihenni a kanapén, vagy lakástakarítás alkalmával kiporszívózni a kanapé alját, de nem is ezt a célt szolgálja az épület.

 

Elsősorban turistalátványosságként készült ez a házikó, melynek sikere elkészülte óta töretlen. A következő képek is erről árulkodnak.

 

Neked hogy tetszik ez az őrületes “otthon”? :)

 

 

 

 

 

 

 

További képek a következő oldalon találhatók.

hirdetes
hirdetes

Ha nem látod, biztosan nem hiszed el:

Ha nem látod, biztosan nem hiszed el: "fordított" ház Szibériában!

2017-07-10

El tudnátok képzelni egy olyan házat, ahol minden fordítva van? Az ajtók, az ablakok, de még a berendezés is? Ha nem, akkor nézzétek meg a ezt az épületet!

5 eszményi lakóhajó, amik mellett bármelyik szálloda elbújhat

5 eszményi lakóhajó, amik mellett bármelyik szálloda elbújhat

2017-06-27

Akik egy igazán egyedi nyaralást terveznek (és készek könyékig a zsebükbe nyúlni) azok számára is találtunk valamit, ami garantáltan újra izgatottá teszi majd őket a szálláshelyek iránt.

Mini falu mini házakkal Oregonban

Mini falu mini házakkal Oregonban

2017-06-26

A világon egyedülálló nyaraláson vehetsz részt, ha ebbe az oregoni mini faluba látogatsz el. Csodálatos kis falu, mini házikókkal, ahol a mesékben érezheted magad!


2017-06-24 A 20 legszebb tengerpart a világon

Ha éppen úticélt keresgélsz, akkor a legjobb helyen jársz, mert most bemutatjuk neked a világ 20 legszebb tengerpartját, amit feltétlen érdemes meglátogatni!

2017-06-30 A napenergiával, rezsi nélkül működő KODA ház

Bemutatjuk a legújabb, rezsi nélküli, napenergiával működő KODA nevű házikót, ami valóságos forradalom az ingatlanpiacon! Ezt a házikót ráadásul oda költözteted, ahová akarod!

2017-07-13 Kutyaház, amelyben te is szívesen megszállnál

Ez az épület szó szerint egy megvalósult álom. Tulajdonosai le sem tagadhatnák, hogy mennyire szeretik a kutyákat, a ház kívül-belül kutyákkal van tele!

2017-07-12 Most te is elkészítheted Frank Lloyd Wright ikonikus épületeit!

Csupán néhány vágás és egy kis kézügyesség szükségeltetik hozzá és máris készen vagyunk az építészek óriásának néhány híres épületének modelljével. Készen álltok?

Egy egyszerű trükk a ragyogóan tiszta sütőért!

Neked is állandó terhet jelent a zsíros, makacs, levakarhatatlannak tűnő szennyeződések eltávolítása a sütőről? Kinek van kedve órákon keresztül...

3 ok, hogy miért hajtsd le mindig a WC fedelét!

A toalett fedelének lehajtására sokan nem figyelnek oda, sőt, sokszor fölöslegesnek is tartják, pedig ha tudnák, hogy milyen következményekkel járhat...