Mutatunk néhány különleges falidísz ötletet!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Dekoráció, Épületek, Kiegészítők

A legjobb falidísz ötletek nagy, üres terek kitöltésére

hirdetes
Mutatunk néhány különleges falidísz ötletet!

Egy nagy, üres fal tökéletes vászon lehet szobádban számtalan kreatív díszítési ötlet számára. Nem szabad azt a rengeteg üres területet kihasználatlanul hagyni! Íme néhány tipp, hogy miként dobhatod fel szobád ezen részét. 

1. Keretezd aranyba képeidet

Nem számít, hogy kedvenc fényképeidet, festményeidet, vagy ezek kombinációit akasztod ki faladra, a lényeg, hogy aranyozott keretbe kerüljenek. Ebben a hálószobában például a tulajdonosok festménykollekciójuk legremekebb darabjait el a falon aranyszínű keretekben, a szintén aranyozott kétüléses kanapé fölé.

 

 

2. Szerezz egy tükröt

Az üres falak felöltöztetésének egyik legegyszerűbb módja, ha egy tükröt akasztasz fel rá. A tükrök „különleges képessége” hogy látszólag kitágítják a teret. A példában éppen egy fal mellé állított darab látható, ami egy valamivel nyugodtabb hatást kelt a függő változatokhoz képest.

hirdetes

 

 

3. Akassz fel régi tányérokat

Néhány régi tányérból látványos fali dekorációt készíthetsz, amelyet aztán biztosan minden vendéget szájtátva csodál majd. Ebben a konyhai sarokban Sri Lankában vásárolt holland tányérok díszítik a falat, mellettük pedig néhány eredeti Indiában készült turbán foglal helyet.

 

 

4. Minimalista könyvespolcok

Szerelj fel néhány egyszerű, visszafogott polcot és helyezd ki rájuk kedvenc könyveidet és díszeidet egy modern hangulat érdekében. Ebben a lakásban tökéletesen kihasználták az étkező üres falát néhány polccal, amelyek tökéletesen illenek a helyég színvilágába.

 

 

5. Szerezz egy jellegzetes állólámpát

Dobd fel az üres falat nappalidban egy látványos állólámpával, aminek üzemeltetése nem áll másból, mint az áramellátás biztosításáról és a fel-lekapcsolásból.

 

hirdetes
hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...


15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

2017-10-22

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd!

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

2017-10-22

Otthonod átrendezése során nagy segítség egy kis inspiráció. Ha egy modern látványvilágot szeretnél kialakítani nappalidban, akkor próbáld ki fekete-szürke színkombinációt.

15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos hely lesz

15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos...

2017-10-21

Szeretnéd egy kicsit feldobni az otthonodat, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy mutatós dekorációra? Bemutatjuk a 15 legjobb DIY ötletet!


2017-10-22 15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Íme 15 színösszeállítás, amik remekül mutatnak egy hálószobában!

2017-10-22 DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az üres falakat.

2017-10-19 Egész télre nyitva hagyta a csapot és ez lett belőle

Wen Shu attól félt, hogy télen a -20 fokos hidegben befagynak a csövek, ezért úgy gondolta, megnyitja a meleg vizet és úgy hagyja. Nem ilyen eredményre számított...

2017-10-16 Valaki végre megvásárolta a kaliforniai Flintstone házat!

Két évnyi várakozást követően a mókás házikót végül 2,8 millió dollárért sikerült eladni. A Flintstone házat átszámítva 757 millió forintért vették meg!

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

Otthonod átrendezése vagy felújítása során semmi sem lehet akkora segítség, mint egy jó adag inspiráció. Ha egy modern, kifinomult látványvilágot...