Római pénzre bukkantak építőipari munkások

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 28. Péntek - Valéria
hirdetes
címkék: Építészet, Természet, Utazás

Építőipari munkások találták ezt a leletet!

hirdetes
Építőipari munkások római pénzt találtak

Nemrégiben spanyol építőipari munkások olyan leletre bukkantak, amitől nem csak a régészek szava állt el, de az egész világ tátott szájjal nézte a videójukat. Nézd meg te is!

Spanyolországban nemrégiben építőipari munkások bukkantak hatalmas mennyiségű római pénzérmére. Az andalúziai Tomares városában éppen vízvezetéknek ástak árkot, amikor megtalálták a hatalmas fogást.

 

A pénzérmék súlya nagyjából 590 kg és 19 edényben tárolták őket. Az edények némelyike teljesen ép állapotban volt, míg néhány már darabokra tört az idők során. A Huffington Post szerint a lelet egyrészt az érmék mennyisége, másrészt érintetlenségük miatt jelentős, hiszen többségük verdefényes állapotban van.

hirdetes
hirdetes
hirdetes

75 millió forintért vettek meg egy egész olasz falut!

75 millió forintért vettek meg egy egész olasz falut!

2017-04-16

Hallottál már ilyet? Egy egész olasz falut adtak el, a szerencsés vásárlónak mindössze 75 millió forintot kellett fizetnie. Magyarországon ezért sok helyen csak egy házat kapnál...

A hobbit ház márpedig létezik!

A hobbit ház márpedig létezik!

2017-04-26

Gyűrűk Ura a valóságban! Jó hír a trilógia szerelmeseinek, hogy a már jól ismert hobbit házikókat már a valóságban is megcsodálhatják, hiszen a turisták számára elérhetővég tették Hobbitfalvát! Hol található? Tarts velünk a képekért!

Ez az ember ásott egy gödröt a kertjében, de az eredményre mindenki irigykedett!

Ez az ember ásott egy gödröt a kertjében, de az eredményre mindenki...

2017-04-08

Nincs is jobb annál amikor nyáron kimegyünk a kertbe és felfrissülünk a hideg vízben. Ez az ember követte az álmát és két legyet ütött egy csapásra...


2017-04-13 Házilag elkészíthető grillezők!

Házilag elkészíthető grillezőket mutatunk most be nektek, csak válaszd ki a neked tetszőt és segítünk, hogy meg tudd építeni! Nem lesz nehéz, meglátod! :)

2017-04-27 TOP 10 legkülönlegesebb játszótér

Kíváncsi vagy, hogy hol vannak a világ legkülönlegesebb játszóterei? Ha utazás közben egy kis kikapcsolódásra vágysz a gyerekekkel, akkor ezekre a helyekre feltétlenül nézzetek be! ;)

2017-03-04 Ingyenes, mezítlábas parkok hazánkban!

Bemutatok most 7 ingyenes, mezítlábas parkot hazánkban, ahol nem, hogy lehet, de kötelező is mezítláb járni! Egyszerre jó móka és nagyon egészséges is, imádni fogjátok!

2017-04-15 Nem fogod elhinni, hogy milyen a kilátás ebből a medencéből!

Gondoltad volna, hogy létezik egy medence, amiben a fürdés rémisztő és csodálatos élmény is egyben. Ez a 150 méter magasan elhelyezkedő fürdő pontosan ezt garantálja!

A világ legfinomabb 20 perc alatt elkészíthető Tiramisu-ja

A Tiramisut rengetegféleképpen el lehet készíteni, van, aki süti és van, aki nem. Ezért gondoltuk most elhozzuk nektek a legfinomabb változatát, ami 20...

Ha ilyen ablakod van, akkor tudnod kell erről a trükkről

Ha nem megfelelően zárnak ablakaid, az nem biztos, hogy azért van, mert már régi, hanem azért is lehet, mert nem ismered ezt a trükköt! Most eláruljuk neked!