Privát szigetek eladók

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 18. Szerda - Lukács
hirdetes
címkék: Lakásbemutatók, Nyaralás, hotelek, Tájak, Utazás

Privát szigeteket árulnak ezen a partszakaszon!

hirdetes
Privát szigetek eladók

Csukd be a szemed és képzeld el, hogy nem messze a parttól van egy saját, privát szigeted, rajta pedig a luxus otthonod vár! Mesés, ugye? Pedig nagyon is valódi!

Az Egyesült Államok „New Englandként” emlegetett része sokszor feltűnik az őszi hónapokban. Kevés dolog hat olyan nyugtatóan az ember lelkére, mint a száraz levelek ropogása és az arany és vörös színekben pompázó fák lombjainak látványa. Most azonban még ezen a közkedvelt őszi menedékhelyen is valami különleges került az eladó birtokok listájára – New Englandben ugyanis egy 8 privát szigetből álló kollekció vásárolható meg, egy kalap alatt.

hirdetes

 

Ilyen áron (az árakról később) nem csupán a New England-i partvidék egy része lehet a tiéd, hanem a helyi történelem egy apró, mégis jelentős szelete is. Branfordban hat nemzeti történelmi körzet található, ezek közül pedig egy magába foglalja az egész Thimble Island szigetcsoportot. A szigeteken szétszórt történelmi otthonok a XIX. század vége és a XX. század elejéből származnak, amikor Branford egy a felsőbb osztály tagjainak közkedvelt nyári üdülőhelyeként szolgált. Ezen gyakori látogatók közé tartozott William Taft elnök és Tom Thumb tábornok is.

 

Lapozz egyet és bemutatom a többi, eladó privát szigetet is!

hirdetes
hirdetes

5 lakberendezési tipp, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy belsőépítészé

Ha te is szeretsz otthonod rendezgetésével foglalkozni, akkor biztosan mindig izgatottan várod, hogy legyen egy kis szabadidőd új ötleteket kipróbálni....

Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

Az apró házikók forradalmát éljük, és ez a trend ezt a házaspárt is meghódította! Egy erdei álomnyaralót építettek meg saját maguk, mindössze...

Bogarak a tűzifában!

Az elmúlt néhány év során a tűzifa benti tárolása önálló trenddé, sőt, igazi művészetté nőtte ki magát. Viszont van egy nagy probléma ezzel,...


Franciaországban 20 éve középkori módszerekkel építenek egy várat

Franciaországban 20 éve középkori módszerekkel építenek egy várat

2017-10-03

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy vadonatúj, épülőfélben lévő középkori vár Franciaországban, ami a XIII. század jellegzetes stílusában készül most?

Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

2017-10-17

Az apró házikók forradalmát éljük, és ez a trend ezt a házaspárt is meghódította! Egy erdei álomnyaralót építettek meg saját maguk, mindössze 185 ezer forintból!

A világ legbékésebb állama, ahol az álmok valóra válnak!

A világ legbékésebb állama, ahol az álmok valóra válnak!

2017-09-09

Izland óriási fejlődésnek indult az elmúlt évek során, mára a világ legbékésebb államaként tartják számon, most megismerkedhetünk ezzel a gyönyörű országgal!


2017-08-31 220 éves faház

A történelmi épületek rajongói örvendezhetnek! Ez a világ legidősebb faháza, aminek belsejét meglátva te is dobsz majd egy hátast! Ebben bárki szívesen leélné a hátralévőt!

2017-10-16 Háromszorosára képes megnövelni magát ez a lakókocsi!

Egyetlen gombnyomással a háromszorosára képes megnöveli magát ez a lakókocsi. Ez a legnagyszerűbb találmány az idén, ez kétségtelen! 2018-tól megvásárolható!

2017-09-27 Egy igazán csodálatos faház Indiában, ahol az egész életünket leélnénk

Ez a csodás, hegyre épült faházikó az indiai Talában található egy erdő mélyén, egy kanyargó folyó közelében. Nézd meg te is belülről, garantáltan beleszeretsz majd!

2017-07-30 Gyönyörű új sziget jelent meg Észak-Karolina partjai mellett

Egyetlen éjszaka alatt egy teljesen új sziget jelent meg Észak-Karolina partjaitól nem messze! Hihetetlen, hogy pár óra alatt létrejött, ez egy valóságos csoda!

A tökéletes dolgozószoba kialakítása

Ahhoz, hogy megfelelően elvégezhesd otthonról is a munkádat – legyen szó saját vállalkozásról, vagy sem – feltétlenül...

Melyik orchidea tetszik neked? Elárulom személyiséged rejtett vonásait!

Nézd meg a fotót és válaszd ki az orchideát, ami a legjobban tetszik neked, ez rengeteg dolgot elárul a személyiségedről.