notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

2018 dekorációs trendjei

hirdetes

5 lejárt dekorációs trend, amik 2018-ban visszatérnek majd

VZS

Bemutatok most nektek 5 olyan dekorációs trendet, melyek a múltban nagyon felkapottak voltak, elavultak, de most 2018-ban újra hódítanak a lakberendezésben!

2018 dekorációs trendjei

Akárhányan is gondolják, hogy az otthon a díszítéstől függetlenül is otthonnak kell érződjön, a ház vagy lakás minden zegének és zugának gondozása mindenhol alapvető feladat kell legyen. Annyiban viszont igaz az állítás, hogy az otthon valóban otthonnak kell érződjön, hiszen mindig is ez lesz az a hely, ahová visszatérhetsz egy hosszú és fárasztó nap után.

Életünk minden területén egyre több a rohanás, de szerencsére a beltéri designok és dekorációk képesek lépést tartani ezzel a fokozott tempóval. Olyan gyorsan váltakoznak, hogy már az sem lenne meglepő, ha minden nap valami újat találnának ki – ami nem feltétlenül baj, hiszen ez csak azt jelenti, hogy mi egyre több előre megálmodott lehetőség közül válogathatunk.

Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy folyamatosan naprakész maradjon az új trendek terén, de azért lemaradni sem szeret senki. A jó hír azonban az, hogy több, régóta nem divatos irányzat készül visszatérni 2018-ban, méghozzá gőzerővel. Ez különösen azok számára jó hír, akik korábban ezekre a trendekre váltottak, hiszen nekik nem lesz szükségük túl sok változtatásra, hogy újra divatossá varázsolhassák otthonukat.

Lapozz egyet és megmutatom a 2018-ban visszatérő dekorációs trendeket!

2018 dekorációs trendjei

1. Sárgaréz mindenhol

Amilyen egyszerű fémről van szó, annyira sokan szeretik is. Ezen egyáltalán nem kell meglepődni, hiszen sárga színével és a Napot is megszégyenítő világosságával képes beragyogni otthonunkat. Habár ez a trend kifutott dekorációnak számít, 2016 óta újra feltörekvőben van, és 2018-ban biztosan még többet láthatjuk majd.

hirdetes

2. Avokádózöld és szüreti arany

Az avokádózöld és az arany kombinációjával temérdek csinos design alakítható ki, ráadásul nyugodt, érzékeny és vendégszerető hangulatot kölcsönöz a helységeknek. Ez a trend utoljára a 70-es években hódított, de úgy tűnik, hogy zöld főnixmadár módjára készül új életre kelni, és ez úttal nem tervez hamar távozni. Ez a stílus nosztalgikus értékeivel emlékeztet sokakat a 70-es évek felejthetetlen évtizedére. Ha otthonod a mai napig ennek az időszaknak az értékeit őrzi, akkor felejtsd el az újításokat!

 

hirdetes

Lapozz egyet és megmutatom a 2018-ban visszatérő dekorációs trendeket!

2018 dekorációs trendjei

3. Fekete és fehér

A kizárólag fekete és fehér stílus már rég óta nem számít újdonságnak, azonban ezt tartják az egyik olyan top trendnek, ami soha nem megy majd ki igazán a divatból. Talán régiesnek tűnik, de éppen ezért áraszt magából olyan jellegzetes és kifinomult hangulatot, amire csak ez a két szín elegáns kombinációja képes. Tehát bármilyen színösszeállítás legyen is divatos most, vagy jövőre, ha otthonodban ez a két véglet uralkodik, akkor dőlj hátra, és élvezd!

 

Lapozz egyet és megmutatom a 2018-ban visszatérő dekorációs trendeket!

2018 dekorációs trendjei

4. Túlméretezett bútorok

Az új otthontulajdonosok több figyelmet fordítanak a bútorok méretére, mint azok designjára. A nagyobb terek a legtrendibb beltéri elrendezésekben is fontossá váltak, azonban ha bútoraid sokat foglalnak el ebből, akkor nem érdemes azon gondolkodni, hogy lecseréld őket. Az egyik NAGY visszatérő ugyanis – a beltéri divatdiktátoroknak köszönhetően – a túlméretezett bútorok trendje lesz. Emellett a nagyobb bútorok egy olyan jellegzetesen klasszikus légkört teremtenek, amit a régies stílusok kedvelői igazán szeretnek.

5. Galéria falak

Ugyan a falra akasztott képek tömkelege egy rég kifutott trendnek számít, minden okunk meg van azt feltételezni, hogy ennek soha nem szabadna kimennie a divatból. Akár a családról készült fényképek, akár néhány eredeti műalkotás kerül ki a falakra, a galériák sokat tudnak dobni a szobák hangulatán és stílusán is. A képek kereteit érdemes a falhoz választani, hiszen ezek is sokat számítanak az összhatásban. Ha nincs még elég kép a falaidon, akkor nyugodt szívvel helyezz fel párat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mobilfal

A mobilfal egy olyan térelválaszót falrendszer, amelyet legtöbb esetben irodai épületekben és... Tovább

Őszi nagytakarítás

Évente egyszer, ősszel feltétlen szükséges nagytakarítást végezned otthonodban, mert ezzel... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Kiegészítők Lakásbemutatók Lakberendezési trendek