Ezért a biciklik a legjobb tavaszi dekorációk!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 21. Kedd - Olivér
hirdetes
 | Szerző: emszi
címkék:

A biciklik a tavasz legjobb dekorációs elemei!

hirdetes
Ezért a biciklik a legjobb tavaszi dekorációk!

Íme néhány kreatív fogás, amik segítségével csodálatos dísszé varázsolhatod régi kerékpárodat! Tavasszal ezek a dekorációk mutatnak a legjobban!

A tavasz beköszöntével az idő egyre melegedik, a hó már csak fagyos emlék, a biciklik pedig szép lassan előkerülnek a garázsból. Elképzelhető, hogy nálad más a helyzet. Talán évek óta nem volt időd vagy kedved felülni kedvenc kerékpárodra, de az sem kizárt, hogy egész egyszerűen kinőtted, amit gyerekként, vagy kamaszkorodban használtál.

 

Mielőtt azonban megválnál régi láncos barátodtól, gondolj csak bele, hogy mennyi mindenre lehetne használni anélkül, hogy rá kellene ülnöd.

hirdetes

 

A biciklik mindenkit a szabad gyerekkorra emlékeztetnek, amikor iskola után, vagy a szünetekben reggeltől estig a kerekeket nyűttük az utcákon. Nem is gondolnád, hogy hány féle módon lehet felhasználni egy régi kerékpárt különböző díszítési célokra!

 

Ha szeretnél néhány remek ötletet, akkor nézd meg a gyönyörű bicikliket, amiket összegyűjtöttünk neked a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes

Olajlámpás készítése befőttesüvegből házilag - karácsonyi hangulat, illat

Közeledik a karácsony és mindenki próbálja hangulatos fénybe öltöztetni otthonát. Ezzel a házi készítésű olajlámpással behozhatod az ünnep...

5 anyag, amihez nem szabad öblítőt használni

Egyes anyagoknál többet árt az öblítő, mint használ. Nem tudtad? Pedig így van! Ráadásul ezt eddig nem igazán mondta senki, max a ruha címkéjén olvashattad!

A legfinomabb vacsora, amit el tudsz képzelni!

Akár reggelire, akár vacsorára is elkészítheted ezt az isteni finom ételt, ráadásul nagyon gyorsan kész lesz, mindössze pár perc. Imádni fogja a család!