Hogyan tisztítsd meg ablakaidat lépésről lépésre

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
címkék: Háztartás

A tökéletes ablaktisztítás 6 lépése

hirdetes
ablaktisztítás

Az ablaktisztítás nélkülözhetetlen velejárója a takarításnak. A koszos ablakon át beszűrődő napfény nem egy szemet gyönyörködtető látvány. Noha lehet, hogy a legtöbb kosz az üveg külső felére rakódik le, ugyanakkor a belső oldalán is lerakódhat por, melytől időről időre meg kell szabadítanunk.

Sokan nyűgként élik meg az ablaktisztítást, mivel lehetetlen feladatnak tűnik számukra az üveg csíkmentes tisztítása. Ahhoz, hogy gyorsan és eredményesen végezhessetek ezzel a feladattal, csupán néhány szabályt kell betartanotok és ablakaitok újra régi fényükben tündökölnek majd.

Most megmutatjuk nektek, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy villámgyorsan és mégis hatékonyan tisztítsátok meg a piszoktól ablakaitokat!

hirdetes

 

Abban az esetben pedig, ha tanácsaink ellenére sem jön meg a kedvetek az ablakoktakarításhoz, vagy a hátatok közepére sem kívánjátok az takarítási teendőket, keressétek fel a Kék Harmónia profi takarító céget, akik elvégzik helyettetek a takarítást! Szakértelem és gyorsaság, ez a Kék Harmónia. Ajánlatkérésért kattintsatok ide: lakástakarítás.  

 

A megfelelő eszközök kiválasztása

 

A tökéletes ablaktisztítás legfontosabb eszköze a jó minőségű gumiból készült ablaklehúzó. Ezt szinte bármelyik bevásárlóközpontban megvásárolhatjátok, nem nehéz hozzáférni, ráadásul nem is drága eszköz. Különböző méretben kaphatóak, ha tehetitek, akkor vegyetek egy szélesebbet a nagyobb felületek és egy keskenyebbet is, a nehezebben hozzáférhető részek miatt. Nyugodtan kérdezzétek meg az eladót a gumi minőségéről, abban az esetben pedig, ha már újonnan hullámos a gumi vége, semmiképpen se vásároljátok meg az eszközt, mert csíkot fog hagyni!

 

A másik elengedhetetlen eszköze az ablaktisztításnak a szivacs vagy egy pamut applikátor, mellyel a munkálatokat elkezdjük majd.

 

Ezen kívül szükségetek lesz még egy tiszta vödörre, valamint két szöszmentes törölközőre is.

 

Mindig tartsd távol egymástól a két törölközőt

 

Mivel az egyiket a gumipenge lehúzás utáni letörlésére használjátok majd, hamar nagyon koszossá és vizessé fog válni. A másik törölközővel pedig a sarkokat és a párkányt fogjátok áttörölni a tisztítás végén, így ennek száraznak kell maradnia!

 

hirdetes
hirdetes

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...