6 kihagyhatatlan lépés a csillogó ablakokért

Hogyan tisztítsd meg ablakaidat lépésről lépésre

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes
 | Szerző: cs
címkék: Háztartás

A tökéletes ablaktisztítás 6 lépése

ablaktisztítás

Az ablaktisztítás nélkülözhetetlen velejárója a takarításnak. A koszos ablakon át beszűrődő napfény nem egy szemet gyönyörködtető látvány. Noha lehet, hogy a legtöbb kosz az üveg külső felére rakódik le, ugyanakkor a belső oldalán is lerakódhat por, melytől időről időre meg kell szabadítanunk.

Sokan nyűgként élik meg az ablaktisztítást, mivel lehetetlen feladatnak tűnik számukra az üveg csíkmentes tisztítása. Ahhoz, hogy gyorsan és eredményesen végezhessetek ezzel a feladattal, csupán néhány szabályt kell betartanotok és ablakaitok újra régi fényükben tündökölnek majd.

Most megmutatjuk nektek, hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy villámgyorsan és mégis hatékonyan tisztítsátok meg a piszoktól ablakaitokat!

hirdetes

 

Abban az esetben pedig, ha tanácsaink ellenére sem jön meg a kedvetek az ablakoktakarításhoz, vagy a hátatok közepére sem kívánjátok az takarítási teendőket, keressétek fel a Kék Harmónia profi takarító céget, akik elvégzik helyettetek a takarítást! Szakértelem és gyorsaság, ez a Kék Harmónia. Ajánlatkérésért kattintsatok ide: lakástakarítás.  

 

A megfelelő eszközök kiválasztása

 

A tökéletes ablaktisztítás legfontosabb eszköze a jó minőségű gumiból készült ablaklehúzó. Ezt szinte bármelyik bevásárlóközpontban megvásárolhatjátok, nem nehéz hozzáférni, ráadásul nem is drága eszköz. Különböző méretben kaphatóak, ha tehetitek, akkor vegyetek egy szélesebbet a nagyobb felületek és egy keskenyebbet is, a nehezebben hozzáférhető részek miatt. Nyugodtan kérdezzétek meg az eladót a gumi minőségéről, abban az esetben pedig, ha már újonnan hullámos a gumi vége, semmiképpen se vásároljátok meg az eszközt, mert csíkot fog hagyni!

 

A másik elengedhetetlen eszköze az ablaktisztításnak a szivacs vagy egy pamut applikátor, mellyel a munkálatokat elkezdjük majd.

 

Ezen kívül szükségetek lesz még egy tiszta vödörre, valamint két szöszmentes törölközőre is.

 

Mindig tartsd távol egymástól a két törölközőt

 

Mivel az egyiket a gumipenge lehúzás utáni letörlésére használjátok majd, hamar nagyon koszossá és vizessé fog válni. A másik törölközővel pedig a sarkokat és a párkányt fogjátok áttörölni a tisztítás végén, így ennek száraznak kell maradnia!

 

hirdetes
hirdetes
hirdetes

Időspóroló takarítási tippek

A tavasz tagadhatatlanul megkezdődött, ezért újra itt az ideje a szezonális nagytakarításnak. Persze ez kevesek kedvenc időtöltése, sokan pedig egész...

Ezt a 10 dolgot minden héten meg kellene tisztítanod!

Ahhoz, hogy ne szaporodjanak el a baktériumok lakásodban, ezt a 10 dolgot nagyon fontos minden héten kitisztítanod! Ha másra nem is, de ezekre mindig...

Így takarítsd ki gyorsan, vegyszermentesen a konyhád

A konyha takarítás nem egyszerű feladat. A kifröccsent olaj, és a sok éves zsír nagyon nehezen eltűntethető. Ha Te is sokat szenvedsz a konyha tisztán...

Így burkold a kertedet kövekkel, kavicsokkal

Azt gondoltad, hogy egy gyönyörű és modern udvart csak sok pénzből lehet megvalósítani? Pedig lehet fillérekből is, csak pár kő vagy kavics kell hozzá!

Eldugott helyek a Világ híres nevezetességeiben, amiket soha nem nézhetsz meg!

Sokan szeretünk világot látni, és megnézni a nagy városok híresebbnél híresebb nevezetességeit. Azonban kevesen tudják, hogy ezek a látványosságok...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL