notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

7 éven át 6000 mérges pókkal éltek együtt

hirdetes

7 éven keresztül éltek 6000 mérges pókkal együtt

VZS

Éveken keresztül 6000 mérges pókkal élt együtt egy amerikai család. Ha tudják, mennyi van belőlük, biztos azonnal menekültek volna onnan, nem 7 év múlva költöznek ki abból a házból!

7 éven át 6000 mérges pókkal éltek együtt

Egy amerikai család 6000 mérges pókkal osztozott az otthonán éveken keresztül. Persze amikor 2007-ben átvették a házat, jól körül néztek és gyanúsnak is találták azt, hogy a pince és a padlás tele van óriási pókhálókkal, de akkor úgy gondolták, hogy ez csak az előző tulajdonos hanyagsága és csak ki kell takarítani a házat. Miután beköltöztek, kezdték sejteni, hogy nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis az még hagyján, hogy az egész házat ellepték az ízeltlábúak, de kiderült, hogy ezek a pókok nem a legártalmatlanabb fajtából valók.

hirdetes
 
A barna remetepók csípése nemcsak fájdalmas, de olyan tüneteket is okozhat, mint a viszketés, rossz közérzet, duzzanat, de súlyosabb esetben szívelégtelenséget. Legszélsőségesebb esetben a csípés halálos is lehet.

7 éven át 6000 mérges pókkal éltek együtt

Egyre több pók jelent meg a házban, a kandallóban, a mennyezeten, a hálószobákban, sőt, még a zuhanyzóban is. Viszont a család nem hagyta magát kitúrni az otthonából és mindenféle csapdával, meg rovarirtóval próbálkoztak, hogy elűzzék a házukból a mérges pókokat. De akkor még nem tudták, hogy mennyien vannak, mert akkor valószínű, már a beköltözés után menekültek volna onnan.

hirdetes
 
Végül a pókok győztek, mert a család kiköltözött onnan a gyerekek egészségét féltve. A szakemberek megállapították, hogy körülbelül 4000-6000 pók élt a házban. A házat szulfuril fluorid gázzal töltötték fel, ami átitatja a falakat és elpusztítja a tojásokat is. A család pert indított az előző tulajdonos és a biztosítótársaságok ellen.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Programok Budapesten

Minden hol jó, de legjobb otthon – tartja a mondás. Néha azonban nem árt egy kicsit... Tovább

Kőalkotás

A száraz kőművészet egy mára már csak kevés helyen őrzött hagyomány. Lényege, hogy a... Tovább

Tovább a lexikonra
Garzonlakás Háztartás Lakásfelújítás