Ezek a legdrágább WC-k a világon!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
címkék: Fürdőszoba

TOP 5 legdrágább WC a világon

hirdetes
legdrágább WC

Mindenki számára természetes a toalett mindennapos használata, szeretjük, ha a mellékhelyiségben tisztaság honol, de egyéb igényeink nem igazán vannak vele kapcsolatban.

 

Néhányaknak azonban elképzelhető, hogy magasabbak az elvárásaik a WC-ket illetően, s ezért súlyos összegeket képesek kiadni. Mi most összegyűjtöttük a világ legdrágább toalettjeit, amelyekre ráülve valóban azt érezheti gazdája, hogy a trónon foglalt helyet.

5. IntiMist WC-ülőke – $450

 

Ez, a forintra átszámolva közel 120 ezer forintot kóstáló WC-ülőke szinte bármilyen WC-re felszerelhető. Különlegessége abban rejlik, hogy megtalálható benne a nemesebbik részünk leöblítését szolgáló melegvizes csap, valamint annak szárításához egy meleglevegős fúvószár és mindemellett maga az ülés is fűthető.

 

 

Úgy gondoljuk, hogy ez mind-mind hasznos dolog, de a toaletten amúgy sem ajánlott túl sok időt eltölteni egészségünk érdekében, így nekünk tökéletesen megfelel a hagyományos verzió is.

hirdetes

 

Az viszont biztos, hogy a toalett tisztaságára mindig oda kell figyelnünk. Hetente minimum egyszer (de amennyibe tehetjük többször is) tisztítsuk ki a mellékhelyiség minden zegzugát, nem is gondolnánk mekkora veszélyt jelenthet annak elhagyása. Ha pedig nincs időnk az állandó takarításra, akkor kérjünk segítséget egy profi takarító cégtől, a Kék Harmóniától ide kattintva: lakástakarítás Budapesten.

 

Kíváncsi vagy mi jöhet még? A következő oldalakon mutatjuk!

hirdetes
hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...


15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

Otthonod átrendezése vagy felújítása során semmi sem lehet akkora segítség, mint egy jó adag inspiráció. Ha egy modern, kifinomult látványvilágot...