notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

hirdetes

Már itt vannak a legújabb 2017-es lakberendezési trendek

VZS

Ha idén felújításra, átalakításra kerül a sor otthonodban, akkor mindenképpen meg kell nézned mik is azok az irányvonalak, amiket feltétlenül követned kell! Bemutatjuk neked a 2017-es legújabb lakberendezési trendeket.

Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

Bár úgy tűnik, mintha csak tegnap ünnepeltük volna a 2016-os új évet, az építészek, a lakberendezők és a tervezők már javában gondolkodtak a 2017-es belsőépítészeti ötleteken.  Mivel lehetne feltuningolni a belső tereket? Nem kell nagyban gondolkodni ahhoz, hogy ezekből apró ötleteket merítve feldobjuk mi is az otthonunkat.

Íme az 5 legfőbb motívuma a 2017-es lakberendezési újításoknak:

1. Terrakotta

A meleg színek és anyagok váltják fel a jelenleg népszerű hűvös és fehér tónusokat. Visszatért a téglaszín divatja, de ellentétben a '80 -as évekbeli csillogó, fényes felületek trendjével, 2017-ben a természetes hatású, matt felületek lesznek előtérben. 

Használjuk bátran fürdőszobában, előterekben, akár dekorációként is, vagy kandallók díszeként. Azáltal, hogy előkerül ismét a terrakotta burkolat, a rusztikus vezetése miatt karaktert, erőt és melegséget fog kölcsönözni a belső tereknek.

Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

2. A mágikus sötétzöld

Trendnek a sötét árnyalat megmarad, de az idei sötétkéket felváltja a mágikus zöld szín. A sötétzöld színű fal egy skandináv hatású keretet adhat hálószobánknak. Kombinálva szőrmékkel, bőrrel, vagy bőrhatású anyagokkal, réz lámpákkal, kiegészítőkkel fokozhatjuk az eleganciát otthonunkban. Foteleinket, párnáinkat is trendibbé tehetjük, ha mától sötétzöld ruhába öltöztetjük. 2017 vezető színe rusztikus hatást és nyugalmat kölcsönöz majd a tereknek, a szín fő jellemzője miatt szinte a szabadban érezhetjük magunkat.

hirdetes
Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

3. Parafa

A parafa lenyűgöző visszatérése a lakberendezési világba nem meglepő. Nem csak elegáns mivolta, de textúrájának praktikus jellemzői és melegséget sugárzó hatása egyedülálló. Anyaga ideális nedvszívó tulajdonsággal bír, nem is beszélve a parafa zajszűrő képességéről.

Egyterű elrendezésű otthonok divatos kiegészítője, dekorációja lehet. Kőhatású falakat, kisebb bútorokat is feldobhatjuk ezzel az anyaggal. Ugyanúgy irodaszobák, és fürdőszobák falának burkolására is nyugodt szívvel használhatjuk a parafát.

Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

4. Kárpitozott ágytámlák

Jelenleg a robosztus és rusztikus fa ágykeretek uralják a piacot és a divatot. 2017-ben ezt felváltja a bőrrel, műbőrrel, bársonnyal, egyéb más eleganciát sugárzó anyaggal huzatolt óriási méretű ágytámla. Az ágytámlánk így impozáns keretet adhat fekvőhelyünknek, ami elegáns arculatot biztosít a hálószobánknak. Feldobhatjuk klasszikus, semleges színű gombokkal, plüss vagy bársony borítással is.

hirdetes

Könnyen egy luxusszállodában érezheted magad, ha követed az Ágytámla-trendeket (nemzetközi lakberendezés világában lásd: Bedhead-trends), és a jövőbeli felújítási feladatok közé beékeled a franciaágyad fejtámlájának átalakítását is..

Íme 2017 legújabb, lakberendezési trendjei

5. Relax-szoba

Az "Apró Paradicsom Otthonunkban" egyre népszerűbb, de  2017-ben fog robbanásszerűen megnőni erre az igény. A technológiai újítások kapcsán végbemenő változások, a felgyorsult mindennapi élet miatti stressz nem sok jót ígér lelki békénk számára. Emiatt is nagyon fontos, hogy egy aprócska helyiséget alakítsunk át egy olyan szobácskává, ahová elvonulhatunk relaxálni. Színei legyenek természetes színek, és rakjuk tele olyan tárgyakkal (például könyvekkel), amelyek segítségül lehetnek ahhoz, hogy a nap végén, vagy napközben kikapcsoljunk. Tegyük a kis zugot digitalizáció-mentes övezetté. Földre helyezett báránybőrök, vastag, kötött gyapjú szőnyegek, puha párnák lehetnek a kiegészítők.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Panorámás apartman

Egy panorámás apartman saját célú használatra és befektetés szempontjából is ideális... Tovább

Drótkerítés

A drótkerítés a legolcsóbb kerítés eszköz, mellyel elkeríthetjük kertünket. Nem a... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Kis lakás Lakásfelújítás Lakberendezési trendek