notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

2015 divatszíne a marsala!

hirdetes

Nézd meg Te is, melyik lett 2015 legdivatosabb színe!

CsN

A legkedveltebb színek folyamatosan változnak úgy a divatvilágban, mint a lakberendezésben is. Ha lakásfelújítás vagy festés előtt állsz, mindenképpen érdemes tájékozódni az éppen aktuális színek között!

2015 divatszíne

Na nem csak azért, hogy követhesd a divatot, hiszen én hiszek abban, hogy mindenki olyan színűre fesse otthonát, amilyenben Ő jól érzi magát. Ezek a divatárnyalatok azonban gyakran nagyon jó ötleteket adnak, amelyre talán nem is gondolnál! Nem árt tehát festés előtt kicsit körülnézni, tájékozódni.

Azért is fontos ez, mert amikor az otthonod, szobád színét tervezed nem érdemes a kivitelező elé oda állni egy szimpla „legyen piros!” felkiáltással. Ebből ugyanis nagyon sok minden lehet:)

hirdetes

 

 

2015 divatszíne: a Marsala!

Nem véletlen említettem a pirosat a fenti példában…:)

2015 legdivatosabb színe ugyanis egy olyan barnásvöröses árnyalat lett, amely koránt sem hasonlít a rikító piros színre!

A Marsala valahol a burgundi és a barna között található árnyalat. Ha szeretnél ilyen színvilágot otthonodba, és a kivitelezőnek látszólag fogalma sincs miről beszélsz (ez mondjuk már baj, de hát na:) ), hivatkozz a 18-1483-as kódra, ebből már ki kell tudnia keverni ezt a csodálatos, merész árnyalatot!

hirdetes

Bár sötétsége miatt inkább csak sok kiegészítőn, vagy egy-egy falfelületen alkalmaznám (esetleg a hálószobában jól mutat teljes fedéssel is), mindenképpen nagyon kellemesnek mondható.

 

A következő oldalon a Marsala színről láthatsz példákat mind a lakberendezésben, mind a divatvilágban! Jó válogatást, nekem nagyon tetszik ez az árnyalat:)

2015 divatszíne

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Vidéki otthon

Manapság sokan költöznek ki vidékre a városokból, és nem is csodálkozom rajta, hiszen... Tovább

Üveglámpás

Egy ilyen szép üveglámpással nem csak a benti helyiségeket dobhatod fel, hanem akár kültéren... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció