Skót kúria 2000 forintért

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 18. Szerda - Lukács
hirdetes
címkék: Épületek, Lakásbemutatók, Nyaralás, hotelek

Kevesebb mint kétezer forintért tiéd lehet ez a 275 milliós kúria

hirdetes
Skót kúria 2000 forintért

Amikor a ház tulajdonosa belátta, hogy hagyományos úton nem fog tudni túladni a hatalmas skót kúrián, egy igazán ötletes tervet eszelt ki az értékesítésére.
 

A kétgyermekes apuka, Shamus Fitzsimmons mindössze 6 dollárért, azaz valamivel több mint ezerötszáz forint értékben árulja a Dullatur House névre hallgató north lanarkshirei épületet, mert tavaly nem sikerült eladnia. Akik szerencsésnek érzik magukat (és szeretnének párszáz forintért villát vásárolni maguknak) azok a winyourdreamhome.co.uk oldalon jelentkezhetnek be, ahol válaszolniuk kell egy kérdésre a házzal kapcsolatban.

hirdetes

 

Fitzsimmons elárulta a weboldalon, hogy mióta elveszítette munkáját nehezére esik fizetni a házon lévő jelzálogot. A család bár megpróbálta eladni hagyományos módszerekkel, de az ingatlanügynök nem tudott vevőt találni a kúriára. „Ahelyett, hogy visszaadnánk a banknak ezt a gyönyörű otthont, úgy döntöttünk, hogy a saját kezünkbe vesszük az irányítást. Láttuk már, hogy másoknak is sikerült ilyen sorsolásokkal sikereket elérniük, szóval miért ne menne nekünk is? Felajánlani valakinek, hogy egy káprázatos skót vidéki kúriája lehessen – jelzálogtól mentesen!

hirdetes
hirdetes

5 lakberendezési tipp, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy belsőépítészé

Ha te is szeretsz otthonod rendezgetésével foglalkozni, akkor biztosan mindig izgatottan várod, hogy legyen egy kis szabadidőd új ötleteket kipróbálni....

Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

Az apró házikók forradalmát éljük, és ez a trend ezt a házaspárt is meghódította! Egy erdei álomnyaralót építettek meg saját maguk, mindössze...

Bogarak a tűzifában!

Az elmúlt néhány év során a tűzifa benti tárolása önálló trenddé, sőt, igazi művészetté nőtte ki magát. Viszont van egy nagy probléma ezzel,...


Valaki végre megvásárolta a kaliforniai Flintstone házat!

Valaki végre megvásárolta a kaliforniai Flintstone házat!

2017-10-16

Két évnyi várakozást követően a mókás házikót végül 2,8 millió dollárért sikerült eladni. A Flintstone házat átszámítva 757 millió forintért vették meg!

Bicikliparkoló raklapból

Bicikliparkoló raklapból

2017-10-06

Ennek a könnyen elkészíthető bicikliparkolónak nem csak egy magán háznál van fontos szerepe, hanem még a közterületeken is szuper lenne! Elkészítése pedig pofonegyszerű!

Franciaországban 20 éve középkori módszerekkel építenek egy várat

Franciaországban 20 éve középkori módszerekkel építenek egy várat

2017-10-03

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy létezik egy vadonatúj, épülőfélben lévő középkori vár Franciaországban, ami a XIII. század jellegzetes stílusában készül most?


2017-09-25 Privát szigeteket árulnak ezen a partszakaszon!

Csukd be a szemed és képzeld el, hogy nem messze a parttól van egy saját, privát szigeted, rajta pedig a luxus otthonod vár! Mesés, ugye? Pedig nagyon is valódi!

2017-09-20 10 meseszép tavi ház, amiben bárki szívesen ellakna! 1. rész

Összegyűjtöttünk 20 lenyűgöző tavi házat, a régies, rusztikus külleműtől az egyedi, tojás alakúig. Ezek között bárki megtalálja álmai otthonát. Fantasztikusak!

2017-09-20 10 meseszép tavi ház, amiben bárki szívesen ellakna! 2. rész

Előző cikkünkben bemutattunk 10 gyönyörű tavi házat, amiben te is biztosan leélnéd életed! Most elhoztunk ismét 10 meseszépet, amik között tuti, hogy megtalálod álmaid otthonát!

2017-10-12 8 millióért vették, felújították, és most 300 milliót ér ez a ház!

8 millió forintot fizettek egy teljesen átlagos házért, amiből mára egy több, mint 300 milliót érő luxus otthont varázsoltak! Hogy hogyan? Ezt látnod kell!

A tökéletes dolgozószoba kialakítása

Ahhoz, hogy megfelelően elvégezhesd otthonról is a munkádat – legyen szó saját vállalkozásról, vagy sem – feltétlenül...

Melyik orchidea tetszik neked? Elárulom személyiséged rejtett vonásait!

Nézd meg a fotót és válaszd ki az orchideát, ami a legjobban tetszik neked, ez rengeteg dolgot elárul a személyiségedről.